KRISIUN – Tripla death metal támadás, a Gruesome-mal és a Vitriollal jönnek Budapestre

Scourge Of The Enthroned címmel tavaly ősszel jött ki a brazil death metal gépezet Krisiun tizenegyedik albuma, amelynek turnéjával Budapestet is útba ejtik majd.

"Tripla death metal támadás érkezik a tengerentúlról: a Slaying Steel Over Europe turnén mutatja be új korongját a brazil Krisiun, Budapestre pedig 2020. március 24-én érkeznek a Dürer Kertbe. A tavaly ősszel kiadott nagylemezüket két amerikai csapattal hozzák el, társaik a Gruesome és a Vitriol zenekarok lesznek."

 


www.facebook.com/krisiun.official


A koncert Facebook oldala
A Hammer Concerts bemutatja:
"Slaying Steel Over Europe" 2020

KRISIUN
GRUESOME
VITRIOL

2020. március. 24.
Bp., Dürer KertJegyárak:

- 4999 Ft - elővételben
- 5999 Ft - a koncert napján és a helyszínen

(Felelősséget csak a Rock1, vagy hivatalos partnereinktől - ticketportal, broadway - vásárolt jegyekért tudunk vállalni. )


KRISIUN - Devouring Faith (a 2018-as Scourge Of The Enthroned albumhoz)

 

 

"Twisted Prayers című 2018-as nagylemezével érkezik a Gruesome. Az amerikai death metal brigádnak ez a második albuma, hangzásuk pedig hírhedten a Schuldiner-iskola világából táplálkozik, ezt a 2015-ös Savage Land koronggal bizonyították első ízben. A Death és a műfaj klasszikus hangzása előtt tiszteleg a Twisted Prayers is, hűen követi a Death Spiritual Healing-kora beli paradigmaváltását még inkább zsigerig hatoló, ám dallamosabb hangszerelésű dalokkal, thrashes elemekkel és gondolatébresztő dalszövegekkel."GRUESOME - Inhumane (a 2018-as Twisted Prayers albumhoz)

 
 

"A Vitriol szintén az Egyesült Államokból szállít nekünk death metalt, és bár viszonylag friss jövevények a színtéren (2013-as alakulásuk óta egy EP-t és egy kislemezt adtak ki), első nagylemezük máris a Century Media gondozásában jelenik meg To Bathe From The Throat Of Cowardice címmel idén szeptemberben."VITRIOL - Crowned In Retaliation (a 2019-es To Bathe From The Throat Of Cowardice albumról)


 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!