Krisiun koncert a Gruesome és a Vitriol társaságában jövő tavasszal

Három death metal csapat tart lemezbemutatót a Dürer kertben

Nyakakat előkészíteni: tripla death metal támadás érkezik a tengerentúlról, ‘Slaying Steel Over Europe’ névre keresztelt turnén mutatja be új korongját a brazil KRISIUN 2020-ban Európa-szerte, Budapestre pedig március 24-én érkeznek a Dürer kertbe. A tavaly ősszel megjelent, Scourge of the Enthroned című 11. nagylemezt két amerikai csapattal hozzák el, társaik a GRUESOME és a VITRIOL zenekarok lesznek.

❒ Krisiun // Gruesome // Vitriol @ Dürer kert Facebook esemény:
www.facebook.com/events/376191633066247/

❒ Krisiun – Devouring Fate (Official video)
www.youtube.com/watch?v=o2muNEUTGwE

Twisted Prayers című 2018-as nagylemezével érkezik a GRUESOME. Az amerikai death metal brigádnak ez a második albuma, hangzásuk pedig hírhedten a Schuldiner-iskola világából táplálkozik, ezt a 2015-ös Savage Land koronggal bizonyították első ízben. A Death és a műfaj klasszikus hangzása előtt tiszteleg a Twisted Prayers is, hűen követi a Death Spiritual Healing-korabeli paradigmaváltását méginkább zsigerig hatoló, ám dallamosabb hangszerelésű dalokkal, thrashes elemekkel és gondolatébresztő dalszövegekkel.

❒ Gruesome – Inhumane (Official music video)
www.youtube.com/watch?v=Z1BrR3NCplU

VITRIOL szintén az Egyesült Államokból szállít nekünk death metalt, és bár viszonylag friss jövevények a színtéren (2013-as alakulásuk óta egy EP-t és egy kislemezt adtak ki), első nagylemezük máris a Century Media gondozásában jelenik meg To Bathe from the Throat of Cowardice címmel idén szeptemberben.

❒ Vitriol – Crowned in Retaliation
www.youtube.com/watch?v=SjxJ6QdftyI

❒ A Hammer Concerts bemutatja:
“Slaying Steel Over Europe” 
KRISIUN
GRUESOME
VITRIOL
2020. 03. 24.
Dürer Kert
Kapunyitás: 19:00 

✔ Jegyek:
4999 Ft ▲ Elővételben
5999 Ft ▲ A koncert napján

✔ Jegylink:
jegy.rock1.hu/krisiun-gruesome-vitriol_durerkert_20200324

✔ Facebook linkek:
www.facebook.com/krisiun.official/
www.facebook.com/gruesomedeathmetal/
www.facebook.com/vitriolwarfare/

✔ Hammer Concerts online: 
www.facebook.com/hammerconcerts/
www.instagram.com/hammerconcertshungary

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!