KIES – Új klipes dal: Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék

Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék címmel egy új klipes dallal jelentkezett a budapesti Kies. Akárcsak a legutóbbi számuk, a Megfordítanám, ez is előzetese a 2020 elejére várható harmadik nagylemeznek. Ősszel a lemezfelvétel munkálatai mellett turnéra indulnak a The Grenmával karöltve. Valamint lesz egy nagyszabású, önálló koncertjük Budapesten, október 26-án az Instantban, amelyre sok extrával készülnek. A jegyek értékesítése pedig már el is kezdődött.

"Az új dalunk sok tekintetben más, mint a Megfordítanám. Ez a változatosság jellemző lesz az egész lemezre is, kicsit megpróbáljuk összezavarni az embereket...

"Fontosnak tartottuk kifejezni a nemtetszésünket a világban, vagy aktuálisan Magyarországon folyó dolgokról. Tehetetlennek érzed magad, mert úgy gondolod, hogy nem tudsz változtatni rajtuk. Néha a választható lehetőségekkel van baj, amikor úgy érzed, hogy két rossz dolog közül kell választanod és becsapva érzed magad. Nyilván ez egy szubjektív vélemény, amivel lehet azonosulni, vagy nem, de ez is egy választási lehetőség, amit legalább te dönthetsz el."

 


www.facebook.com/kiesband


Az októberi koncert Facebook oldala


 KIES - Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék (2019, a harmadik album előzeteseként)
KIES - Megfordítanám (2018)

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!