INHALE ME – Új klipes dal a budapesti modern metal csapattól: Faces

Pár nappal ezelőtt egy Faces című, klippel kísért új dallal jelentkezett a budapesti modern metalos Inhale Me. Hosszabb csend után tért vissza a csapat, új felállással, friss lendülettel, és ezt a Bury Tomorrow előtt bizonyították is a Dürer Kertben.

A Faces a hamis barátságokról szól és a várhatóan télen érkező albumuk első előfutára. A videóklipet Peter John Kiss (theRealJP, Svnseas) készítette. Az Inhale Me-be három új tag is érkezett: Varga László gitáros, Szeklencei Zsolt (ex-Follow The Water) basszusgitáros (+ vokál) és Gubicza Péter dobos.www.facebook.com/inhalemeband
 


"Amikor összeálltunk a mostani formánkban, gyakorlatilag rögtön a dalszerzéssel kezdtünk foglalkozni. Elég gyorsan megtaláltuk a közös hangot, viszont jött egy kis bökkenő: Csiki Dávid gitáros Dániába költözött tanulni. Így távkapcsolatban nem egyszerű a zeneírás, ám az internetnek hála, ha lassan is, de majdnem teljesen összeállt már egy új nagylemez anyaga.

Igyekszünk maximálisan kihasználni, amikor Dávid nagy ritkán itthon van, és mind az öten ráérünk – így volt ez áprilisban is, amikor Pete-tel felvettük ezt a videót. Végig image-klipben gondolkodtunk, hogy bemutatkozhasson az új felállás a közönségnek.
"

 


INHALE ME - Faces (2019-es dal és klip)
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!