INFINITE VISION – Timo Tolkki új bandája, jövő márciusban jön a lemez

Timo Tolkki 1985 és 2008 között volt a finn Stratovatius főnöke, vezéralakja, a legfrissebb projektje, az Infinite Vision pedig most szerződött a Pride & Joy Musichoz, ahol 2020. március 10-én jelenik meg az Into Infinity Project című albuma. A jelenleg is készülő lemezen Tolkki mester gitározik, basszusozik, énekel és billentyűzik, de azért vannak társai is: Michael Vescera amerikai énekes (Obsession, ex-Loudness, ex-Malmsteen stb.) és Jari Kainulainen basszer (Masterplan, ex-Stratovarius stb.), valamint egy még meg nem nevezett dobos.

A lemez Mikko Karmila hangmérnökkel készül, a Finnvox stúdióban zajlik majd a keverés, a maszter felelőse pedig Mike Jussila lesz. Az Infinite Vision turnézni is fog az albummal, és tervezik, hogy a 2020-as fesztiválokon is felbukkannak majd.


 


www.facebook.com/officialtolkki
 

 


INFINITE VISION - Into Infinity Project
(03/10 - Pride & Joy Music)

01. Into Infinite (instrumentális)
02. Power To The World
03. Dangerous
04. Angelic Dreams
05. Loneliness Of A 1000 Years
06. Stars Of Thunder
07. Summer Whispers
08. Wicked Soul
09. Sinners And Saints
10. Never Let The Hope Die
11. Shadows Of My Heart
12. City Of Souls
 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!