Barlangi poszt-rock lesz a Törzs új lemeze, szó szerint

Mi lehet menőbb annál, ha egy hazai underground posztrock-bandának az amerikai Heavy Blog Is Heavynél jelenik meg a klipje? Hát például az, ha azt a bizonyos klipet az Aggteleki Nemzeti Parkban, a Baradla-barlang mélyén vették fel. Élőben. Szó szerint underground.

Törzs nevű budapesti trió legújabb anyagáról van szó. Nem csak egy videoklipről, hanem egy egész film- és lemezanyagról, ami teljes egészében ott a barlangban készült, nagyjából a Pink Floyd Live at Pompeii albumának mintájára. A Tükör című, 42 perces, hatszámos cucc ősszel fog megjelenni, egyelőre a Negyedik című, közel hétperces tétel jött ki róla előzetesként, de már ez alapján biztos, hogy ez az idei év egyik legkülönlegesebb lemeze lesz.

A videót egyébként Szombath Máté és a Cineast csapata forgatta öt kamerával egy bő fél nap alatt, a hangmérnök meg Ligeti György volt.

//www.youtube.com/watch?v=aY2FzG5rZfM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.