Astru – a letargia aszimmetriája

My Soul Is Sorrowful Even Unto Death címmel jelent meg Astru experimental post-black/doom projektjének újabb darabja, amelyen alkotónk kedvenc írói, költői egy-egy művét zenésítette meg az ő elképzelései mizantróp víziói szerint. Elmondása szerint ez egy “irodalmár album“, amit saját szavaival így foglal össze:

Az Astru albumok státusz-szimbólumokként is felfoghatók, bár egyáltalán nem ilyen céllal készültek. Az új album tisztelgés, ami egyértelműen kifejezi azt, ami a nagyságot az egyszerű jelentéktelenségtől elválasztja. Vannak, akik felvették az öntudatos pózt és azonosultak azzal. Akik naprakész félműveltségükkel egyfajta trónt emeltek önmaguknak. Akik nem tudják megérteni, miért nem tudnak hatni bizonyos személyekre fölényeskedésükkel, önteltségükkel. Ez az album nem hozzájuk és nem nekik szól, fejet kellene hajtaniuk, nem belekötniük aszimmetriájába, esendőségeibe. Ez az album azokhoz szól, akik érzik az erejét, a letargiát. Azokhoz, akik érzik a lángjait és a hegeket, amiket hurcol magán.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.