Összeáll egy minikoncertre a Kozmosz

Nuskull Magazin

Egy koncert erejéig újra összeáll a két éve feloszlott Kozmosz zenekar. A banda csütörtökön lép fel a Dürer Kertben, a Bajnoq új háromszáos kislemezének bemutató koncertjén, ahol a Found Items is bemutatja a frissen megjelent második nagylemezét.

A Kozmosz hat dalt fog eljátszani, amelyből hármat ők, hármat pedig a közönség választhatott ki a Facebook-eseményben. Aki szereti a srácok munkásságát, annak augusztus 22-én feltétlen a Dürerben helye!

//www.youtube.com/watch?v=NXJ39CWaMDU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.