Progresszív metal csemege az S8 Underground Clubban

Fémforgács

Augusztus 29-én igazi progresszív metal csemegében lehet részük a műfaj szerelmeseinek budapesti S8 Underground Clubban. Az est folyamán hazánkban először lép fel a mexikói  progresszív metal négyes a People As Machines. A zenekart a Berklee College of Music díjas Jesús Chavarría gitáros alapította 2018-ban Uri Wapinsky basszusgitárossal és még ebben az évben Mask Maker címmel jelentették meg debütáló nagylemezük.

Hazai részről a pszichedelikus elemekkel tűzdelt alter-progresszív rockot játszó Room Of The Mad Robots és a zúzós riffelésű modern metalos prog-rock trió, az 58 nevű zenekar fogja megalapozni a hangulatot.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.