1349 – Dalpremier a norvég black bandától: Enter Cold Void Dreaming

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

The Infernal Pathway címmel október 18-án jelenik meg a norvég black metalos 1349 új albuma, amelyről máris megismerkedhetsz az Enter Cold Void Dreaming című előzetes dallal. Az új nagylemezt megelőzi a Through Eyes Of Stone című, augusztus 16-án megjelenő EP, amelyre két dal kerül fel, az albumon is helyet kapó címadó tétel és a Riders Of The Apocalypse egy Tokióban rögzített élő verziója. A Through Eyes Of Stone című friss dalt már korábban bemutattuk.

A norvég csapat legutóbbi albuma a 2014-es Massive Cauldron Of Chaos volt, a 2019-es lemezt pedig az Amper Tone stúdióban és a Studio Nyhagenben rögzítették Jarrett Pritchard hangmérnökkel.

A 1349 még 1997-ben alakult és az első három évben az énekes Ravn volt a csapat dobosa is, a 2001-es bemutatkozó EP három dalában azonban már Frost (Satyricon) dobolt vendégként, aki aztán be is szállt a csapatba, és azóta is tagja a 1349-nak.

 


www.facebook.com/1349official

 

1349:
Seidemann - basszusgitáros
Ravn - énekes
Archaon - gitáros
Frost - dobos1349 - Enter Cold Void Dreaming (a 2019-es The Infernal Pathway albumról)
1349 - Through Eyes Of Stone (a 2019-es album előzeteseként) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.