Az év egyik legjobb screamo-számával debütált a Jazzbrunch szupergrupp

Nuskull Magazin

Úgy néz ki, bivalyerős screamo/poszt-hardcore-anyagot készített egy új szupergrupp, a Vi som älskade varandra så mycket, a Totem Skin és a Metroschifter tagjai alkotta Jazzbrunch. Több mint ígéretes, amit az első kiadott dalból, az Idiocracyból le lehet szűrni, én megelőlegezem a bandának a bizalmat. Egy olyan nosztalgikus képi világgal rendelkező videót és borítót mutattak be a srácok, amit nem lehet nem imádni, a szám meg a screamo legújabb hullámában egyre inkább elfeledett vonalával ránt be az időgépbe. Ez a sodró és fülledt screamo-terep az a szint, amelyet az idősebb olvasók leginkább az Envy-lemezek hallgatása közben érezhettek.

A Jazzbrunch közelgő kislemezét főleg a Zegema Beach Records fogja terjeszteni, de több kisebb kiadó is beszáll a buliba. Az anyag felvételei a linköpingi Gardenia Studiosban készültek, a keverés és a maszter Jack Shirley-nek köszönhető.

//www.youtube.com/watch?v=CCKXT60jqhY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.