DIRTY CANVAS – Dal- és klippremier: I Don’t Mind

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Új dallal és a hozzá fporgatott videoklippel jelentkezett a pár éve létező Dirty Canvas, amelynek februárban jött ki a Mexico címet viselő, 2 tételes EP-je. Ez az új szám, az I Don't Mind, az agusztusban érkező Several Nights EP-jük nyitótétele lesz.

"Új klipünk az I Don’t Mind című dalunkhoz készült, mely az augusztusban megjelenő EP-n az első helyet foglalja majd el. A forgatás egy napot vett igénybe, s egy jó hangulatú sütögetéssel zárult, ez a klipbe is bekerült. Szeretnénk megköszönni Illés Gergely, valamint a százhalombattai Hundred Recording munkáját, akik nélkül ez nem valósulhatott volna meg!"

 


www.facebook.com/DirtyCanvasBand

 

"A zenekarunk 2016-ban alakult, kezdetben négy taggal: Huff Zalán (ének/gitár), Szilágyi Zsombor (gitár), Nagy Gergely (basszusgitár), és Tóth Márk (dobok). Később csatlakozott hozzánk Kiss Norbert billentyűs, akivel kerek egész lettünk. Az elejétől fogva az irányadó műfaj a klasszikus rock, a blues rock, és úgy összességében a '60-as, '70-es évek életérzése. Abból az időszakból merítünk, viszont a saját szájízünkre formálva a dolgokat... Blues és rock a kiinduló pont, de a végén egy Dirty Canvas dal születik. Odafigyelünk a modern hangzásra, de keressük az arany középutat a vintage és a modern között.

Idén februárban már megjelent két dalunk, a Mexico és a Live Life More, a Mexico-hoz pedig egy klip is született. Augusztusban egy új EP-t hozunk majd ki Several Nights címmel, 4 új számmal + 2 bónusszal (Mexico, Live Life More), és terveink szerint ez az EP már CD-formátumban is beszerezhető lesz.
"
 DIRTY CANVAS - I Don't Mind (a 2019-es Several Nights EP előzeteseként)
DIRTY CANVAS - Mexico (2019)
DIRTY CANVAS - Live Life More (2019)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.