THE DOORS – Dalpremier: Roadhouse Blues

Rozsdagyár

while_his_new_book_may_light_some_fires_with_his_cohorts_from_the_doors_john_densmore_is_hoping_it_will_also_help_fix_the_fractured_state_the_iconic_group_s_alumni_are_currently_in.jpg

Hamarosan megjelenik a The Doors 1969-ben kiadott negyedik stúdióalbumának ("The Soft Parade") - ötvenedik évfordulója alkalmából - bónuszokkal felturbózott verziója a Rhino Records jóvoltából. Elsőként a Roadhouse Blues című dalt hallgathatjuk meg, melyet anno a zenekar billentyűse, Ray Manzarek énekelt fel és amely az egy évvel későbbi "Morrison Hotel" című korongon nyerte el végső formáját.

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rozsdagyár nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.