Omen – Stula hangjával megjelent a Halálfogytiglan album

Kronos Mortus

Megjelent a OMEN legújabb, Halálfogytiglan címre keresztelt nagylemeze, ami egyben a bemutatkozó album a Koroknai Árpád helyére érkező Molnár Péter “Stula” énekessel. A felvételek a Denevér Hangstúdióban és a Jarvi Music Stúdióban készültek, Cserfalvi “Töfi” Zoltán, Boros Béla és Jung Norbert hangmérnökök felügyelete alatt, majd Cserfalvi “Töfi” Zoltán végezte a keverést és a maszterelést. A lemezborítót az elmúlt hónapokban megjelent Ossian és Moby Dick albumokhoz hasonlóan Havancsák Gyula (Annihilator, Destruction, Stratovarius, Grave Digger, Tyr, Wintersun, stb.) tervezte.

A Halálfogytiglan kapható HammerWorld special mellékletként az InMedio és Relay újságárusoknál, illetve a Media Markt üzleteiben, megrendelhető a metalshop.hu felületén, a zenekar honlapján, illetve digitális formában is meghallgatható / beszerezhető a legtöbb népszerű online platformon.

⬜ Omen – Halálfogytiglan digitális felületeken:
songwhip.com/album/omen/halalfogytiglan

⬜ Omen – Halálfogytiglan rendelés a zenekar honlapján:
omen.band/halalfogytiglan/

⬜ Omen – Halálfogytiglan rendelés metalshop.hu-n:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=21350

OMEN: Halálfogytiglan
(Hammer Records / 2019)
01. Most kezdődik 
02. Szellempont 
03. Jelmezbálban meztelen 
04. Knock & Roll / Lehunyt szemmel 
05. Egy jobb pokol 
06. Senki lenni 
07. Amikor még szerelmes voltam 
08. Az lesz ami volt 
09. Élni a jó 
10. Halálfogytiglan

A Stulát a zenekarban kemény riffek sűrűjében bemutató “Most kezdődik” videoklip és a “Knock & Roll / Lehunyt szemmel”  szöveges videó után most az “Az lesz, ami volt” című dalhoz készült friss szöveges videó is megtekinthető a zenekar YouTube csatornáján.

⬜ Omen – Az lesz ami volt 
(hivatalos szöveges video / official lyric video)
www.youtube.com/watch?v=wKCF-MoDTbQ

⬜ Omen – Most kezdődik 
(Hivatalos videoklip / Official music video)
www.youtube.com/watch?v=VKu_JRmv014

⬜ Omen – Knock & Roll / Lehunyt szemmel 
(hivatalos szöveges video / official lyric video)
www.youtube.com/watch?v=kG-wJQ3bHxk

A lemez megjelenésének napján a Rockmaraton Fesztiválon múlt pénteken, a Hungarian Rock Night I. nevű szombaton pedig Münchenben lépett fel az Omen, utóbbi rendezvényen a hatalmas hangulatot a 25. születésnapját a “Negyedszázad kockázat és mellékhatás” című lemezével ünneplő Junkies és a Terápia című új korongját népszerűsítő Moby Dick zenekarokkal együtt biztosították, az eseményen pedig a rengeteg ott élő magyar metal-rajongó mellett a helyi vendégek is szórakoztak. A budapesti lemezbemutató koncertre október 4-én kerül sor a Barba Negrában.

❒ Következő koncertdátumok:
08. 01. Békéscsaba, Rockstoock Fesztivál
08. 09. Gyergyószentmiklós, EMI Tábor
08. 24. Alsóörs, Zorall Sörolimpia
09. 06. Kovászna Városnapok
10. 04. Budapest, Barba Negra – Halálfogytiglan lemezbemutató

❒ Omen Facebook:
www.facebook.com/Omenzenekar/

❒ A kiadó Facebook oldala:
www.facebook.com/HammerMusicHungary/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.