P. Mobil – ” Aranylakodalom ” a Barba Negra Trackben

A nyári fesztiválok után, augusztus 10-én a budapesti rajongók is megülhetik a P. MobilAranylakodalmát.” A fantázianév a 2019-ben 50 éves P. Mobil zenekar jubileumi buliját takarja, talán nincs is más olyan zenekar ma Magyarországon, amely ilyen múlttal büszkélkedhet.

Az 1969-ben megalakult Gesarol együttes az Országos Rendező Iroda nyomására változtatott nevet 1973-ban, amikortól P. Mobil néven játszottak, tehát innét számolódik az 50 év.

Ez alatt az 50 év alatt generációk nőttek fel a P. Mobil zenéjén, de a koncerten nem csak a régi nagy slágereket hallhatja majd a nagyérdemű. A P. Mobil ma is egy élő és alkotó zenekar, és ha minden jól alakul, az Aranylakodalmon már az új album is kézzel foghatóvá válik a rajongók számára.

Az elővételes jegyekhez a Rock1 hálózatán belül juthattok hozzá, augusztus 9-ig 5000 forintért, a helyszínen pedig 5500 forintot kell majd érte fizetni.

A vásárláshoz katt ide: https://jegy.rock1.hu/p.mobil_20190810

A P. Mobil vendége ezen az estén az Tunyó Emlékzenekar lesz.

Zenekari Facebook oldalak:

https://www.facebook.com/p.mobilofficial/
https://www.facebook.com/TunyoemlekzenekarEsztergom/

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/660262401060589/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!