SITKEI ROCKFESZTIVÁL 2019 – Az idei fesztivál részletes programja

2019-ben már a 33. alkalommal kerül megrendezésre a Sitkei Rockfesztivál, amely a jelenleg is aktív hazai zenei rendezvények közül talán a leghosszabb múlttal rendelkezik. Az idei időpont: augusztus 31.

"A 30 év alatt nagyon sokan követtétek rendezvényünket, aminek köszönhetően az a nemes cél, amely életre hívta a fesztivált, összetartó közösséget kovácsolt. Aki egyszer nálunk járt, azzal rendre találkozunk a következő években is. Sokat kapunk Tőletek, és reméljük, mi is tudunk egy kellemes környezetet nyújtani a nyarat lezáró találkozáshoz, ahol akár közeli, akár távolabbi ismerősökkel piknikezhettek a domboldalon, miközben az ország legjobb rock zenekarai lépnek színpadunkra. Augusztus utolsó szombatján ismét várunk Titeket, töltsünk ismét együtt egy remek napot!"
 


A 33. Sitkei Rockfesztivál a Facebookon


"Koncert a Kápolnáért! 33. alkalommal is találkozzunk a Hercseg-hegyen, a hagyományos nyárzáró Sitkei Rockfesztiválon!

Komoly névsor, hatalmas őrület!

Tartsatok velünk idén is!


A névadó Vas megyei település határában felépített kápolna tövében 1986 óta egy év kihagyással folyamatosan megrendezik a Sitkei Rockfesztivált.

2019. augusztus 31. szombat

14.00 - Evilution Rock Band - napindító klasszikus rock Szombathelyről!
15.00 - Bagatell - homogén zaj, steril mennyország!
16.00 - Falcon Project - visszatér a győri csapat!
17.00 - Radar - remek folytatás az ország másik végéből!
18.30 - Deák Bill Gyula - a 70 éves blues legenda ismét vendégünk!
20.00 - Lord - A 47 éves zenekar hagyományosan Sitkén!
21.30 - Kowalsky meg a Vega - domboldal rengető show először Sitkén!
23.00 - Road - tklts np zrs!

(A műsorváltozás jogát fenntartjuk!)


 
www.facebook.com/sitkeirockfesztival


ldesign.hu/sitkeirockfesztival
 


 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.