MOTIONLESS IN WHITE – Új klippel jelentkeztek: Brand New Numb

A gótos, indusztriális modern metalt játszó Motionless In White ötödik albuma Disguise címmel jött ki pár hete a Roadrunner gondozásában. A 2017-es Graveyard Shift lemez folytatásának Brand New Numb dalához készült el a csapat friss klipje - ismerkedj meg vele!

Az új album felvételei Los Angelesben zajlottak, a producer pedig Wzrd Bld volt. A Motionless In White nemrég az Atreyuval turnézott az USA-ban, és a nyáron is Észak-Amerikában fognak játszani, de akkor már Alice Cooper és a Halestorm társaságában.


 


www.facebook.com/motionlessinwhite


 


MOTIONLESS IN WHITE - Brand New Numb (a 2019-es Disguise albumhoz)
MOTIONLESS IN WHITE - Undead Ahead 2: The Tale Of The Midnight Ride (a 2019-es Disguise albumhoz)
MOTIONLESS IN WHITE - Disguise (a 2019-es Disguise albumhoz)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.