ALUNAH – Dalpremier a doom/stoner csapat őszi albumáról: Trapped & Bound

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Tavaly novemberben egy Amber & Gold című EP-vel mutatta be új énekesnőjét az Alunah, a brit pagan doom/stoner csapat új nagylemeze pedig Violet Hour címmel jön majd ki október 11-én. Az első előzetes dallal, a Trapped & Bound tétellel máris megismerkedhetsz.

Az elődjéhez hasonlóan gitáron is játszó Siân Greenaway 2017-ben vette át Sophie Day helyét, az új albumon pedig már a Diamond Head basszusgitárosaként is ismert Dean Ashton gitározik. A lemezt a Foul stúdióban rögzítették Walesben, a producer Chris Fielding (Conan, Electric Wizard, Primordial) volt.

 


www.facebook.com/alunah.doom
 
ALUNAH - Trapped & Bound (a 2019-es Violet Hour album előzeteseként)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.