Új klippel jelentkezett a Wrong Side

Új klippel jelentkezett a Wrong Side a 2017-es Érdektelen istenek albumhoz. A lemez utolsó száma, a Meg ne állj kapott egy koncertezős klipet, amiről a banda ezt mondja:

Az “Érdektelen Istenek” lemez zárótétele, amely tulajdonképpen újkori ars poetica-nk is, ami segített nekünk átfordulni egy kritikus ponton, és rávilágított, amíg van mit mondani, amíg vannak célok, addig nem szabad feladni, nem szabad megállni, még ha túl meredek is az út, és túl éles is a kanyar a végén. A képi anyagot részben magunk, részben Tóth Bálint pajtásunk rögzítette a 2018 őszi-téli turnén, és a vágásért/utómunkáért is ő felelt.

A zenekart legközelebb július 8-án a Rockmaratonon, majd július 21-én a Fezen fesztiválon lehet megnézni.

//www.youtube.com/watch?v=3BmFEfKYXZI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.