The Defiants – Jön a Danger Danger muzsikusok új albuma, itt az első klipes dal: Fallin’ For You –

Rockvilág.hu online rockmagazin

The Defiants névre hallgat az a projekt, amelyet a Danger Danger egyik korábban működött felállásának magja hozott össze. A banda énekese és gitárosa nem más, mint Paul Laine, aki 1993-tól 2004-ig vezette a Danger Danger-t. Őt kíséri Bruno Ravel, az anyabanda jelenlegi / örökös basszusgitárosa, valamint Rob Marcello gitáros, aki 2003 óta erősíti a Danger Danger felállását. Bemutatkozó nagylemezük 2016. április 15-én jelent meg, a második stúdióalbumra három évet kellett várni: az új The Defiants lemez Zokusho címmel szeptember 13-án jelenik meg, szintén az olasz Frontiers jóvoltából. Az első dalpremier, a Fallin’ For You alább elérhető hivatalos videoklip formájában.

A Zokusho albumcím egy japán kifejezés, ami a “folytatásra”, “következő fejezetre” utal. A szeptember 13-án megjelenő lemezen egyébként vendégként szerepel Steve West, a Danger Danger dobosa, így mondani sem kell, hogy ez a lemez is egyértelműen magán viseli az alap-banda minden jellegzetes védjegyét.A csapat 2016-os első albumát Van Romaine dobolta fel.

The Defiants – Zokusho
(Szeptember 13 – Frontiers)

01. Love Is The Killer
02. Standing On The Edge
03. Hollywood In Headlights
04. Fallin’ For You
05. Hold On Tonite
06. Allnighter
07. U X’d My Heart
08. It Goes Fast
09. Stay
10. Alive
11. Drink Up!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.