Megadeth – David Ellefson szerint Mustaine sikeresen megvívja harcát a torokrákkal szemben

Rockvilág.hu online rockmagazin

Dave Mustaine hétfőn osztotta meg közösségi oldalán, hogy torokrákot diagnosztizáltak nála. Természetesen azonnal belekezdtek az ilyenkor szokásos orvosi kezelésekbe. Noha a folyamat az énekes-gitáros szerint jól halad és a teljes felépülés 90%ra vehető, majdnem az összes 2019-es Megadeth koncert elmarad. Ez alól egyedüli kivétel a Mega Cruise névre keresztelt koncert sorozat, ahol a csapat,sok más bandával egyetemben egy óceánjárón tölt pár napot több száz szerencsés rajongóval egyetemben. A Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson a The Classic Metal Show-ban nyilatkozott Dave Mustaine jelenlegi állapotáról:

„Dave és én rengeteg szaron vagyunk már túl: voltak csúcspontok, mélypontok, drogfüggőség, feloszlás, belső viták és minden más, szóval tényleg mindent láttunk már. Ez most csak egy újabb nehéz időszak. Optimisták vagyunk a kezelések miatt. A hasonló megbetegedések esetében elég jók a sikerességi mutatók, szóval van is okunk erre. Más esetek is megmutatták, hogy a torokrák kezelhető. Jelenleg olyan fázisban járunk, ahol úgy gondolom, még biztosan nem visszafordíthatatlan a dolog. Ez jó, és éppen ezért állunk most le, legalábbis turnéfronton, ha ugyanis folytatnánk, és erőltetnénk, hogy Dave énekeljen meg koncertezzen, annak aligha lenne jó vége. A legtöbb, amit most megtehetünk Dave-ért énekesként, a zenekar tagjaként és emberként, hogy hagyjuk pihenni.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.