Bloody Hammers – Újabb horror elemek, jön az ötödik album

The Summoning címmel június 26-án lát napvilágot a doomos, gótos pszichedelikus hard rockot, ősmetalt horror és okkult témákkal kísérő észak-karolinai Bloody Hammers ötödik stúdióalbuma, a 2016-os Lovely Sort Of Death album folytatása. A duó ezúttal is egy “ijesztő horror-musicalt” komponált meg, mellyel olyan klasszikus művek előtt kíván fejet hajtani, mint a Let Sleeping Corpses Lie (1974) és a Now The Screaming Starts (1973). 

A horror mestere, a banda frontembere, Anders Manga ezúttal is bombasztikus, erőteljes vokálokat produkál felesége, Devallia kísérteties szintetizátor-játékára. “A ’70-es évek B-kategóriás thrillerjeinek és horrorfilmjeinek jéghideg nosztalgiája köszön vissza a Bloody Hammers új dalaiban. Az új album harmadik előzetes dala a videoklippel kísért Let Sleeping Corpses Lie.

Bloody Hammers – The Summoning
(06/26 – Napalm Records)

01. Let Sleeping Corpses Lie
02. Now The Screaming Starts
03. The Summoning
04. Fire In The Dark
05. The Beast Is Coming Out
06. Welcome To Darkness
07. Tales That Witness Madness
08. Condemned, The Prisoner
09. From Beyond The Grave
10. Unbreakable

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.