A svéd Europe bazsevált Sergio Ramos esküvőjén

Június 15-én korábbi és jelenlegi futballsztárok egész sora tette tiszteletét Sergio Ramos-nak, a Real Madrid csapatkapitányának esküvőjén Sevillában. A focista egy népszerű műsorvezetőt, Pilar Rubio-t vett el. Sergio és Pilar 2012 szeptembere óta alkot egy párt, azóta már három gyermekük is született, szombat óta pedig hivatalosan is házaspárnak minősülnek.

Mivel a menyasszony hatalmas rockrajongó volt, így borítékolhattuk, hogy az esküvőn a neves sportolók mellett híres rockzenészek is felbukkanhatnak. Pilar Rubio kedvenc bandái közé tartozik az AC/DC és az Aerosmith, így őket tervezték elhívni a ceremóniára. Korábban fel is röppent a hír, hogy az AC/DC egy millió euróért privát koncertet ad majd az ifjú párnak. Nem hinnénk, hogy ez a jelentős összeg ne lenne a fiatal pár bármelyikének a bankszámláján, Angus Youngék azonban mégsem vállalták el a bulit, helyettük a svéd Europe villantott egy röpke 40 perces privát előadást. A buliból persze nem maradhatott ki a The Final Countdown és a Carrie sem. Állítólag egy daruval mozgatott vörös sárkány hátán érkezett a színpadra a zenekar, a Europe gázsijáról nincs információnk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.