Fehér zaj egy másik világból – megjelent a fővárosi Kytaro első kislemeze

Február végén mutatkozott be a saját  szavaival pseudo-exotic psych-math vonalon zenélő, egyre egyedibb hangulatot és teljes mértékben nemzetközi színvonalat mutató fővárosi Kytaro zenekar. A Wasted Struggle, a duna, a Kloggs stb. tagjaiból álló trió a napokban kiadta első anyagát, a White Noise for Kids című kislemezt, melyet teljes egészében végighallgathatsz a Spotify-on. A felvételek a SuperSize Recordingban készültek, majd a keverést Mark Roberts, a masztert pedig Tim Rowkins felügyelte Brightonban.  Azúj anyag mellé egy friss videó is érkezett a Bad Settings című dalra, amely nem kevésbé zavaró és felkavaró, mint az első videó volt. Csak így tovább!

A banda június 14-én, azaz ma mutatja be a Toldiban a teljes anyagot. Utánuk a screamo/poszt-rock feltörekvő szlovák bandája, a Shallov zenekar is fellép. Minden további infót az eseménynél megtalálsz.

//www.youtube.com/watch?v=T7B_RRFf2e0

//www.youtube.com/watch?v=7z8EW7gXIXA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.