Friss dallal vezeti fel közelgő lemezét a Have No Clue

Nuskull Magazin

Hosszú hallgatás után új dalt adott ki a magyar poppunk Toolja, a Have No Clue. Az esztergomi banda Focused című klipes száma a már régóta ígért, de hamarosan tényleg megjelenő új lemezen lesz rajta. A felvételeket Walczer Dávid és Faragó Ádám készítette, a mix és maszter a budapesti Bresaola Studiosban készült Nóniusz Gábor közreműködésével, a videó pedig Fábián Patrik és Szabó Ádám László munkásságát dicséri.

A srácok legközelebb július 13-án a dorogi Kacsában lépnek fel a Headstock társaságában. Minden további infót az eseményél megtalálsz.

//www.youtube.com/watch?v=PRKyXmHu2JY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.