Hidegrázós kórusmű feldolgozás készült a Doomsdayből

Nuskull Magazin

Mond valamit a Choir Noir neve? Nem? És ha azt mondom, ők az a kórus, akik pár éve a Bring Me the Horizon szimfonikus koncertjén és DVD-jén énekeltek? Azon a fellépésen olyan parádésat alakítottak, hogy utána a BMTH új albumán is szerepeltek, aztán meg a While She Sleeps is meghívta őket az új lemezére és annak a lemezbemutatójára. Szóval mondhatni, közel állnak az angol keményzenei színtér bandáihoz.

Na, ez a metálos kórus a napokban egy minden korábbinál fantasztikusabb dobással állt elő: egy 30 fős acapella kórusművet csináltak az Architects eleve hidegrázós Doomsdayéből. De olyat, hogy konkrétan másfél perced van, mielőtt elsírnád magad rajta. Elképesztő, tényleg.

Az Architects és a While She Sleeps egyébként július 25-én a Budapest Parkban koncertezik. Igazán magukkal hozhatnák a kórust, nem?

//www.youtube.com/watch?v=Vbl5ns3–YU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.