Tankcsapda: Új könyv és lemez

Haverock Közösség

Június 12-én jelenik meg Liliput Hollywood – A kendőzetlen igazság címmel egy több, mint 600 oldalas, képekkel illusztrált könyv a Tankcsapda történetéről.

Erről Lukács Laci beszélt a Kobuci Kert színpadán adott zártkörű koncertjük két dala között.

Olvashatunk benne az idén már 30 éve létező csapat sikereiről, kudarcairól, de megismerhetünk érdekes sztorikat a múltból és a jelenből egyaránt. Lukács elmondása szerint lesz pár meglepetés is a könyvben.

Emellett a srácok beszélnek magukról, egymásról, a környezetükről, a zeneiparról. Teszik mindezt egy pszichológusnak tabuk nélkül.

Érdekes olvasmány mindazoknak, akik már régóta követői a csapatnak, de azoknak is, akik csak nem rég ismerték meg őket. Bepillantást enged egy zenekar életébe, és egy keveset a tagok magánéletébe is, amire egy rajongó mindig is kíváncsi.

Megvásárlására a kijelölt MOL kutakon lesz lehetőség.

 

A könyv mellett egy 10 számos új lemez is megjelenik ősszel.

A nyár pedig nem szólhat másról a srácok életében, mint a fesztiválozás.

Június 6-án kezdik Alsóörsön, de fellépnek többek között Jászberényben, Gerjenen, Gencsapátiban, Sopronban, Kiskőrösön, Velencén, Debrecenben, Mezőtúron, Agárdon, Egerben, Szolnokon.

Októberben pedig Amerikában is láthatóak lesznek: San Francisco-ban és Los Angeles-ben adnak egy-egy koncertet.

https://tankcsapda.com

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.