Orbynot

Hard rock/Heavy metal az Egyesült Államokból.

Az Orbynot egy Tony Gabriele nevű zenész projektjeként indult 2008-ban. Tony beceneve TonyBro, ennek a visszafelé olvasása az Orbynot. Miután a férfi megunta, hogy a rádióban mindig ugyanazokat a dalokat hallja, követte a mondást, miszerint ha szeretnél valamit, csináld meg magad. Így vágott bele a saját zenéibe, amit főként a ’70-es és ’80-as évek rock/metal zenéi ihlettek. 2012-ben egy dobos segítségével rögzítette első albumát Try to Stop me címmel.
A Tony Gabriele’s Orbynot néven is futó projekthez 2015-ben csatlakozott Sandra Marie Josephs, művésznevén Metal Rose énekesnő, vele készült el a második, Without a Trace című album, amelyen Kobra Paige (Kobra and the Lotus) is vendégeskedett.
Az Orbynot 2017 környékén bővült ki rendes zenekarrá, 2018-ban pedig kiadták a harmadik lemezüket, Metal-Morpsh-Us címmel.

Tagok:
Metal Rose (Sandra Josephs) – ének
Tony “TonyBro” Gabriele – gitár
Shreddy Den Den (Dennis Abate) – basszusgitár
Dave Frech – dob

Facebook: https://www.facebook.com/ORBYNOT/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.