Highway Hunters

Ladies in Rock

Nem éppen szokványos zenét játszik a Highway Hunters, ugyanis a heavy rockot a blues stílusjegyeivel vegyítik. Nézzük, kik ők!
A zenekar 2017-ben jött létre Kanadában. Egyedi hangzásviláguk egyik főszereplője a Hammond-orgona, amelyen az énekesnő játszik. A csapat ezt az egyedülálló hangszert igyekszik bevezetni a modern vintage rock’n’roll zenei világba, és annak előterébe helyezni.
2019 áprilisában megjelent első lemezük The One Down címmel, melynek munkálataiban az a Jim Peterik segédkezett, aki többek között a klasszikus The Eye of the Tiger (Survivor) társszerzője is volt.

Tagok:
Marine – ének, orgona
Yanni – basszusgitár, vokál
Olivier – dob, vokál

Facebook: https://www.facebook.com/highwayhuntersmusic/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.