The Beautiful Monument

Ladies in Rock

Soron következő ajánlócikkünkben egy csak csajos punkcore/alternatív rock zenekar mutatkozik be! A The Beautiful Monument 2013-ban alakult meg Ausztráliában. 2015-ben egy EP-vel jelentkeztek, ez volt a The Lost, és öt dalt tartalmazott.
2017 februárjában jött ki debütáló nagylemezük I’m the Sin címmel. Ennek folytatása, az I’m the Reaper című második album 2019. június 28-án érkezik.
Egyelőre ennyit tudunk a csapatról, de érdemes figyelni rájuk!

Tagok:
Lizi – ének
Andy – gitár
Alex – gitár
Amy – basszusgitár

Facebook: https://www.facebook.com/TheBeautifulMonument/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.