Új bulisorozatot indít a NuSkull és a HMC, első vendég a Stubborn

Nuskull Magazin

Let’s Start a Fire!

Új bulisorozatot indít a NuSkull.hu és a HMC. Bevesszük a BARhole Music táncterét egy-egy kedvenc zenekarunkkal, akikkel közösen pakoljuk a legjobb metal / hardcore / punk / rock zenéket, és egyéb rendhagyó bandázós programokkal is feldobjuk az estéket. Emellett minden bulival jótékonykodunk is, a házigazda zenekar által kiválasztott szervezet vagy intézmény javára.

Első vendégünk a fergeteges Stubborn lesz június 1-jén, akik a következő speckó húzásokkal készülnek:

 • Hazai pályás sörkóstoló
  A srácok hoznak egy hordó sört otthonról, a kerekegyházi Domján Sörfőzdeből, amit csak ezen az estén lehet majd kipróbálni a helyen.
 • Jótékonysági tombola
  A zenekar felajánlott 3 merch csomagot (póló, póló+CD, póló+cd+snapback), amelyekre már 500 Ft-ért benevezhetsz. A tombola teljes bevételét a Heim Pál Gyermekkórház kapja!
 • Rendhagyó nyílt interjú
  Kötetlen beszélgetés a bandával a színpadon. Ha részt veszel a tombolán, akár névtelenül is felteheted a legindokolatlanabb, leghülyébb, legszemetebb kérdésedet, amit a srácok élőben, mindenki előtt megválaszolnak.
 • Merchpult új cuccokkal, a régebbi darabokat meg akciós áron viheted haza kiárusításilag.
 • Meg persze az egész éjszakás DJ set kifulladásig, a zenepultban a bandatagokkal + a nuskullos és HMC-s arcokkal.

Kezdés 21:00, a belépés ingyenes! A facebookos eseményt itt lehet jelölni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.