Midller – Születésnapi nagykoncert a szolnoki Hild téren

Haverock Közösség

Idén ünnepli harmadik születésnapját a szolnoki Midller zenekar. A zenekar 2017-ben jelentkezett egy bemutatkozó lemezzel, mely az Éld át! címet kapta, és a lemez hat dalára egy-egy mozi is elkészült már. A rockzene szeretőknek számára a zenekar idén várt igazán ismertté, hiszen 2019-ben a Zorall vendégeként járják az országot.

A születésnapi nagykoncertre 2019. június 28-án, a szolnoki Dal Fesztivál keretein belül kerül sor, a város főterén. A zenekar vendégekkel is készül. Nézzük is, hogy kik ők!

-Bujdosó László (Cozombolis, Noname, Ex-5Yards, Ex-Redrum Sindicate)

-Ratkai Miklós (Queentett, Ac/Bc, Origo, Ex-Alcohol, Ex-Akela)

-Ráduly Levente (Szkítia, Álomút, Ex-Pannonikum)

Illetve ex zenekartagok:

-Somogyi Tamás

-Nagy Alex

-Böröcz Ádám

+ Egyed Péter (Midller Crew)

A koncert 19:30-kor kezdődik majd a nagyszínpadon. Alább egy kis ajánló, és a Facebook esemény a további részletekkel.https://www.facebook.com/events/6389407432456

Midller a Facebookon:https://www.facebook.com/midller/

Midller a Youtube-on:https://www.youtube.com/channel/UCvsWUpUS1n51oNMjm3EyOvA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.