Így szólnak az új Slipknot-számok koncerten

Csütörtökön jelent meg a Slipknot legújabb száma, az Unsainted, aminek máris megtartották az élő premierjét. Corey-ék a Jimmy Kimmel Show-ban tolták el az új dalt, meg az előtte kiadott All Out Life-ot is, mindkettőt meg is lehet nézni.

A Slipknot új lemeze augusztus 9-én érkezik We Are Not Your Kind címmel, előtte a Nova Rockon (június 13.) és a Volt fesztiválon (június 26.) is meg lehet nézni a maszkos brigádot.

//www.youtube.com/watch?v=t583qIyb7MY

//www.youtube.com/watch?v=WEypTy4swDA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.