A Car Bomb lesz az Animals as Leadears előzenekara a Hajón

Nuskull Magazin

Három év után idén újra Budapestre látogat az Animals As Leaders. A július 31-ei A38 Hajós buli előzenekarát is bejelentették: Tosin Abasiék előtt az amerikai Car Bomb melegít be. A New York-i mathcore-banda korábban még sosem járt nálunk, viszont két éve a Euroblast fesztiválon már interjúztunk velük egyet.

A hajós bulira a jegyek több mint 80%-a elfogyott, úgyhogy ha mindenképpen ott akarsz lenni a koncerten, jobb lesz sietni a jegyvásárlással. Minden további részletet az eseménynél megtalálsz.

//www.youtube.com/watch?v=z2cZv92KkXs

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.