HOLLYWOOD ROSE – REUNION!

Rövid szünet után az alapító legénységgel folytatja a zenélést Magyarország legismertebb Guns ´n Roses tribute zenekara!

A Hollywood Rose 2003-ban alakult és rövid időn belül a legnépszerűbb tribute zenekarrá nőtték ki magukat. ´Megalakulásuk óta bejártak 18 országot és több, mint 1200 koncertet adtak ez idő alatt, sőt, olyan világsztárok előzenekaraként is álltak már színpadra, mint Billy Idol, vagy a Twisted Sisters.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.