ZORALL – Klippremier: Ilyenek voltunk

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

A Zorall októberben megjelent Presszó Metál albuma hamar aranylemez lett, február közepén, a Zorall Farsangon pedig át is vehették az emlékalbumokat. A csapat új klipje az Ilyenek voltunk dalhoz született, s máris megnézheted.
(Aranylemezes fotó: BalooPhoto.com)

"Nem szerettünk volna semmilyen fölösleges Oscar-gyanús alakítást, inkább egy hozzánk passzoló imidzs-klip volt a cél. Ezúttal a The Greatest Creative fiatalos csapatával dolgoztunk, akikkel legutóbb a Nézz rám tizedes-hez is forgattunk. Nyolc teljesen eltérő hátterű, már-már szürreális helyszínen játszottuk el újra és újra a nem túl rövid dalt. Ezzel pedig tökéletes alapot szolgáltattunk, hogy izgalmas vágások szülessenek. Napfelkeltétől napnyugtáig megállás nélkül dolgoztunk. Ez leginkább Barbarónak okozott problémát, ő ugyanis a koránkeléstől és a hidegtől egyaránt irtózik... Reggel 5-kor a Mester azt kérte, hogy gyújtsuk fel őt, mert nem bírja… Fogadjátok sok szeretettel! - Zorall zenekar."


 


 

www.facebook.com/Zorallzenekar
ZORALL - Ilyenek voltunk (a 2018-as Presszó Metál albumhoz)
ZORALL - Bringásdal (a 2018-as Presszó Metál albumhoz) 

A Zorall mellett a Sex Action, az Action és a Love is színpadra lép majd május 10-én a Barba Negra Trackben - a frontember Szasza 55. születésnapja alkalmából.

"Egy egész estés életmű koncert Szendrey Zsolt Károly, alias Szasza tolmácsolásában! Négy zenekar: Love, Sex Action, Action, Zorall, valamint a vendégeik!"

 


 


ZORALL - Nézz rám tizedes (a 2018-as Presszó Metál albumhoz)  

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.