MIDLLER – Új dal és klip a szolnoki csapattól: Kell, hogy legyen…

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Kell, hogy legyen... címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett a lendületes rock'n'rollt nyomató szolnoki Midller. Az új nóta a készülő lemezük címadó tétele.
 
"A szolnoki Midller tervei szerint a Kell, hogy legyen... című album idén jön majd ki, a címadó dalt pedig hamarosan követi két másik előzetes szám - szöveges videókkal. Az album várhatóan 2019 végén lesz kész, mivel a zenekar a Zorall vendégeként járja az országot egész évben, így a felvételek is tolódnak kicsit."

 


www.facebook.com/midller
 MIDLLER - Kell, hogy legyen... (a 2019-es album előzeteseként)Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.