DEATH ANGEL – Dalpremier a május végi albumról: The Pack

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Humanicide címmel május 31-én jön majd ki a Bay Area thrasher Death Angel új albuma , a 2016-os The Evil Divide lemez folytatása, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért The Pack. A Death Angel a floridai Audiohammer stúdióban készítette el az albumot, akárcsak a három legutóbbi lemezt, és a producer ezúttal is Jason Suecoff (Deicide, Trivium stb.) volt. A maszterelést Ted Jensen végezte el a New York-i Sterling Soundban, a borítót pedig Brent Elliott White (Lamb Of God, Megadeth) készítette.

Rob Cavestany gitáros: "Ezt a dalunkat a rajongóink inspirálták, nekik is ajánlottuk! Épp hazaértünk egy turnéról, amikor megírtam, és még ott volt bennem a koncertek izgalma, feszültsége. Azt az energiaáramlást akartam elcsípni benne, amiről annak idején a Kill As One is szólt. A Fan Clubunk neve is The Pack, a rajongóink értik is, hogy miért! De nem csupán nekik szól ez a dal, hanem a barátainknak, a stábtagoknak... és az összes metalosnak! Megtiszteltetés, hogy mi is ehhez a globális 'falkához' tartozunk!"

 


www.facebook.com/deathangelDEATH ANGEL - The Pack (szöveges videó a 2019-es Humanicide albumhoz)
Mark Osegueda énekes: "Valami olyasmit akartam megfogalmazni a címadó dallal, amelybe a metal rajongók azonnal bele tudnak kapaszkodni. Sötét és intenzív, ugyanakkor van is min elgondolkodni... Szerintem nagyon is világos, hogy a világ egy beteg állapotban van jelenleg."DEATH ANGEL - Humanicide (a 2019-es Humanicide albumról)
DEATH ANGEL - Előzetesek a 2019-es Humanicide albumhoz
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.