ALLEGAON – Klip született az új album akusztikus gitáros duettjéhez: Colors Of The Currents

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Apoptosis címmel április közepén jelent a technikás, progos, melodikus death metalt játszó amerikai Allegaeon ötödik albuma, a 2016-os Proponent For Sentience lemez folytatása, amelynek Colors Of The Current dalában a klasszikus gitáros Christina Sandsengen duettezik Greg Burgess gitárossal. Ehhez a különleges dalhoz klip is született - ismerkedj meg vele! Az új lemezt is Dave Otero producerrel (Cattle Decapitation, Cephalic Carnage) rögzítették a denveri Flatline Audio-ban, és ez az első anyaguk Brandon Michael basszerrel, aki 2017-ben érkezett a bandába.

Greg Burgess: "A csapat régi rajongói jól tudják, hogy szeretek klasszikus gitáros tételeket is feltenni a lemezeinkre. Ennek két oka is van. Egyfelől a hallgatók így egy kis lélegzethez jutnak, másfelől pedig szeretem a klasszikus zenét. Ebben a dalban az oslói Christina Sandsengennel duettezem, akinek a Shades And Contrast albuma nagy-nagy kedvencem lett.

 


www.facebook.com/Allegaeon
 


 
ALLEGAEON feat. Christina Sandsengen - Colors Of The Currents (a 2019-es Apoptosis albumhoz)
ALLEGAEON - Apoptosis (a 2019-es album)
ALLEGAEON - Exothermic Chemical Combustion (a 2019-es Apoptosis albumhoz)
ALLEGAEON - Extremophiles (B) (a 2019-es Apoptosis albumhoz)
ALLEGAEON - Stellar Tidal Disruption (a 2019-es Apoptosis albumhoz) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.