Rednex a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

Haverock Közösség

Egy legendás figura, CottonEye Joe Komáromban

Rednex a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

Az amerikai folk legendás alakja, CottonEye Joe lesz a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál „díszvendége”. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex. Az egész világot meghódító, a 90-es évek svéd pop csillagai látványos show-val érkeznek Komáromba, hogy a V8-as motordübörgést amerikai country muzsikával fűszerezze.

A country és bluegrass hangzást az eurodance-szel sajátosan vegyítő svéd banda örökzöld slágereit senkinek sem kell bemutatni, a CottonEye Joe, az Old Pop In An Oak és a WishYouWere Here című szerzemények nemcsak a billboard listák élére törtek és rekordideig vezették azokat, de a táncparkettek világát is örökre meghódították. Talán nem mindenki tudja, de CottonEyed Joe, az amerikai folk legendás figurája, igazi Casanova, a női szívek meghódítója volt.

Az augusztus 8. és 11. között, immáron 18. alkalommal megrendezésre kerülő amerikai autós dzsemborin a káprázatos autócsodák mellett az amerikai életérzést közvetítő koncertélményekből is bőven kivehetik a részüket a fesztiválozók. Az adrenalinnal dúsított autós programokat követően fergeteges rock and roll bulik teszik fel az i-re a pontot.

A Rednex mellett Török Ádám és a Légió is beveszi a Monostori erődöt. Johnny Cash slágereivel érkezik A Nyughatatlan zenekar.

A keményebb rock érábóla Kiss dalokat hozza hazánk egyik legkiválóbb tribute bandája, a Kiss Forever Band.

Képtalálat a következőre: „kiss forever band 18. nemzetközi autó fesztivál”

 

 A rockerek nagy örömére a zúzásból a Zorall zenekar is kiveszi a részét.

Képtalálat a következőre: „zorall 18. nemzetközi autó fesztivál”

Amerikai autó fesztivál révén a zenei repertoárból nem hiányozhat a rockabilly műfaj sem, melyet a B’15 TruckabillyTrio szállít Komáromba.

Képtalálat a következőre: „B'15 truckabilly trio”

1500 amerikai autó, gumifüst verseny, LowRider Show, Big Foot autótaposás, hajnalig tartó Rock’N’Roll bulik –színtiszta amerikai életérzés, egy hosszú hétvégére, Komáromban.

Képtalálat a következőre: „kiss forever band 18. nemzetközi autó fesztivál”

Képtalálat a következőre: „kiss forever band 18. nemzetközi autó fesztivál”

Az akciós earlybird jegyek április 25-ig kaphatóak a totaljegy.hu-n.

  1. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál – augusztus 8-11. Komárom, Monostori erőd

FB esemény: https://www.facebook.com/events/322409151821662/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.