COMBICHRIST: Júliusban visszatérnek Budapestre!

Haverock Közösség

A norvég énekessel dolgozó amerikai Combichrist rendszeres vendég nálunk, és az elektro-indusztriális, aggrotech brigád idén is útba ejti Budapestet. A koncert a Dürer Kertben lesz július 19-én.

“Az amerikai industrial/aggrotech banda szinte napra pontosan egy évre legutóbbi budapesti koncertjük után tér vissza hozzánk, ezúttal a Dürer Kert színpadára.”

Combichrist – Maggots At The Party (Official Video)

A Hammer Concerts bemutatja:
COMBICHRIST

2019.07.19.
Dürer Kert
Ajtósi Dürer sor 19-21., Budapest, Hungary, 1146

❒ JEGYEK: 
5999 Ft ▲ Elővételben 1 – 2019.05.31-ig (kizárólag Rock1 online)
6999 Ft ▲ Elővételben 2 – 2019.07.18-ig
7999 Ft ▲ A koncert napján

❒ ONLINE JEGY: 
jegy.rock1.hu/combichrist-durerkert_20190719

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.