Az All Shall Perish még mindig él és írja az új lemezt

Nuskull Magazin

Nagyjából 3 és fél éve szólt nagyot a hír, hogy az All Shall Perish következő lemezét újra az első két albumért felelős zenészek fogják összerakni. A deathcore-banda akkor el is kezdett dolgozni az új anyagon, aztán azóta sem hallottunk felőlük konkrétan semmit, szóval valószínűleg sokan le is mondtunk arról, hogy valaha egy lemezen halljuk még Eddie Hermida és Craig Betit énekeseket, Ben Orum és Chris Storey gitárosokat, Caysen Russo gitárosból lett basszert és Matt Kuykendall dobost.

A napokban azonban a banda egy rövid posztban jelezte, hogy azóta is él, és azóta is készül az ötödik album:

Az ASP nem halott. Van előttünk pár akadály, amiken túl kell jutnunk, de készülnek az új zenék. Köszönjük az összes hűséges rajongónknak, hogy még mindig naponta írtok nekünk!

Szóval deathcore berkekben az új All Shall Perish lesz az új Tool, meglássátok!

//www.youtube.com/watch?v=oD5fTgb9XMw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.