Május 18-án újra Rattle Inc. olvasótalálkozó: elhozzuk nektek a legendát!

Rattle Inc.

Sziasztok!

Májusban immár hatodik alkalommal adunk randevút nektek, plusz, mint mindig, most is pódiumbeszélgetésre invitáljuk a nagy idők egyik tanúját, aki kivételesen nem zenész lesz, hanem a lemezboltosok koronázatlan királya, akinél valószínűleg sokan vettük az első német nyelvű Metal Hammerünket vagy „műsoros” kazettánkat. A vendégünk nem más lesz, mint Herczeg Tamás, az egykori Music Box („Bacsó”, „Venom-os bolt”) és a Viking tulajdonosa. Vele sztorizunk a ’80-as évekről, és persze az is kiderül, mi történt vele azóta.

Időpont: 2019. május 18., szombat, 15.30–

Helyszín: a budapesti Jelen bisztró hátsó különterme (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., a Corvin áruház tömbjének jobb hátsó sarka)

Program:

16.00-tól pódiumbeszélgetés Herczeg Tamással
17.15-től Zozzie-kvíz értékes nyereményekért
Előtte-utána kötetlen beszélgetés, a Jelen italkínálatának tesztelése

A rendezvényen Stauderer János is jelen lesz a Neverheard Distro kínálatával, úgyhogy a pénztárcát se felejtsétek otthon! 😉

Szeretettel várunk mindenkit, aki törzsvendége volt Herceg Tamás egykori üzleteinek, és természetesen azokat is, akik nem voltak azok!

Ha jöttök, kérünk benneteket, jelezzétek a rendezvény Facebook-eseményénél az „Ott leszek” gomb határozott megnyomásával.

A viszontlátásig üdvözlettel:

a Rattle Inc. csapata

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rattle Inc. nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.