AURORA – Holnap ingyenes akusztikus koncert Budapesten

Ingyenes akusztikus koncertet ad az Aurora április 16-án, kedden 13 órakor a budapesti A38 Hajón, ahol a zenekar egy eddig sehol nem hallott, teljesen új dalt is bemutat. A rendezvényre a belépés díjtalan, viszont a TV-felvétel miatt előzetes regisztrációhoz kötött (link) - a hely korlátozott befogadóképességére való tekintettel nem érdemes halogatni!

 


www.facebook.com/auroratheband


Az esemény Facebook oldala


Előzetes regisztráció az eseményre - katt!Az Edge Records gondozásában az év elején - hosszú idő után - az 1988-as demóval együtt újra kiadott 30 éves Viszlát Iván ráadás bulija június 6-án a Barba Negra Trackben lesz, amelyre hosszú, 2 órás programmal készül a zenekar. A koncerten hallható lesz az Aurora három évtizedes pályafutásának legtöbb klasszikusa.

 Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.