Cs.Í.T. – 14 év után új lemezzel jelentkeznek a komlói hard rockerek

Rockvilág.hu online rockmagazin

Kifulladásig címmel május 1-jén lát majd napvilágot az 1995. április 28-án alakult komlói Cs.Í.T. együttes új nagylemeze, amely cirka 14 évvel követi a banda első albumát, amely Kemény idők címmel még 2005-ben jelent meg. Ami a friss lemez 11 dalát illeti, a hangzás maradt a régi, de a hangszerelés változott. A dalok frissebben szólalnak meg, néha talán keményebben, de sokkal populárisabban, mint az első lemezen.

A sok új nóta közé felkerült az első albumuk címadó dala is, a Kemény idők, kicsit újragondolva, áthangszerelve. Bónuszként pedig feltették a lemezre Gyulai István Örökségünk című dalának feldolgozását is – úgy Cs.Í.T.-esen. A lemezen közreműködik a Pécsi Árpád fejedelem Általános iskola gyermekkórusa, Kiss Anikó – hegedű és Dombai Csilla – ének.

Cs.Í.T. tagság 2019:
Dombai László – basszusgitár
Kemény Gábor – gitár
Kardos Zsolt – dobok
Újvári Róbert – billentyűs hangszerek
Papp Attila – ének

Az album már előrendelhető: www.csit.hu

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.