The Skull – Klippremier – The Longing

Rockvilág.hu online rockmagazin

For Those Which Are Asleep címmel 2014 novemberében a Tee Pee Records gondozásában jelent meg a The Skull debütáló nagylemeze. A bandában Eric Wagner énekes, Ron Holzner basszer és Jeff Olson dobos, vagyis a Trouble három volt muzsikusa egyesítette erőit a Sacred Dawnból ismert Lothar Keller és a Pentagramban bemutatkozott Matt Goldsborough gitárosokkal. Olson és Goldsborough azóta távoztak a bandából, de a zenekar nem állt le, Rob Wrong (Witch Mountain) személyében bevettek egy gitárost, a dobok mögé pedig Sean Saley (ex-Pentagram) ült.

A kettes The Skull albumon azonban már az ex-Cathedral dobos Brian Dixon veri a bőröket, a második The Skull korong The Endless Road Turns Dark címmel 2018. szeptember 7-én jelent meg. Ezúttal a tavalyi album The Longing dalához forgattak videót, egyrészt a turnéikon, másrészt otthon. A klipet Lothar Keller gitáros rendezte.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.