NAILS – Két brutális új dal, az egyikben Max Cavalera a vendég

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Két új dallal jelentkezett a dél-kaliforniai hardcore-metal-punk, powerviolence banda Nails, amelynek legutóbbi albuma a 2016-os You Will Never Be One Of Us. A kislemezen megjelent két új szám producere a dobos Taylor Young volt, a keverést pedig Kurt Ballou (Converge) készítette.

Az I Don't Want To Know You dalhoz klip is született, de a másik szám, az Endless Resistance is meghallgatható, abban Max Cavalera a vendég.

 


www.facebook.com/NAILSoxnard


NAILS - I Don't Want To Know You (a 2019-es kislemezhez)
NAILS feat. MAX CAVALERA - Endless Resistance (a 2019-es kislemezről) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.