Szombaton Nirvana-emlékbuli az Akváriumban

Nuskull Magazin

A héten volt pontosan 25 éve, hogy Kurt Cobain, a Nirvana frontembere, minden idők egyik legnagyobb hatású dalszerzője öngyilkosságot követett el. A szomorú évforduló alkalmából a néhány élvonalbeli hazai zenész egy komoly emlékestet szervezett, ami szombat este lesz az Akvárium nagytermében. A színpadra állnak: Lugosi Dániel – gitár, Takács Vilkó gitár, Prepelicza Zoltán basszus, Kocsis Máté – dob.

Dani és Vilkó pár éve indították útjára akusztikus Nirvana duójukat, ahol a seattle-i banda legendás MTV Unplugged felvételének dalai mellett a zenekar teljes repertoárjából is csemegéznek. Teljes zenekari felállással tavaly álltak színpadra először az A38 Hajón, ahol egy teltházas akusztikus koncertet adtak, most pedig Kurt halálának évfordulója alkalmából egy hangos koncerttel, kitekert erősítőkkel idézzék fel a grunge egykori zászlóshajóját. Hasonló torzítós-zúzós koncertet egyébként nem is terveznek többet a srácok, szóval akit érdekel a műsor, az most nézze meg. Részletek az eseménynél.

//www.youtube.com/watch?v=eRZJm8WBfe4

Fotó: Bodnár Dávid

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.