Rudán Joe Band – Két felvonásos húsvéti nagy koncert a Trip hajón!!!

Haverock Közösség

A Rudán Joe Band több mint egy év kihagyás után újra Budapesten koncertezik. Az ország egyik legjobb torkával fémjelzett banda ezúttal egy impozáns és könnyen megközelíthető helyen, a Dunán ringatózó Trip hajón ad egy két felvonásos, nagyszabású koncertet április 21-én.

A három órás koncerten a legutóbbi lemezről szemezgetett dalok mellett Joe a legjobb dalait veszi elő különböző eddigi zenekarainak repertoárjából, így egy nagyon változatos koncert várható nagyon nagy rock slágerekkel.

A jegyeket ez alkalommal is érdemes elővételben megvásárolni. Online, a Rock1 hálózatában – https://jegy.rock1.hu/rudan-joe-band_20190421- vagy ha papírjegyre vágysz, akkor a Procopius Numizmatika Érmeboltba kell betérned. A cím: Budapest VI. Vörösmarty u. 61. Nyitva: H-P 10-18 között.

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/585649555205764/

Zenekari Facebook oldal: https://www.facebook.com/RudanJoeBand/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.