Az August Burns Red a Constellationst is végigjátssza a Dürerben

Szinte napra pontosan egy évvel a legutóbbi bulijuk után megint célba veszi Budapestet az August Burns Red, ráadásul megint egy különleges turnéval. A két évvel ezelőtti fergeteges Messengers lemezvégigjátszó koncerthez hasonlóan most az idén 10 éves Constellations albumot fogják eljátszani, megint a Dürerben, november 23-án. A bejelentéshez forgattak egy zseniális promóvideót is, alább lehet nézni, kötelező is!

Az este előzenekarai az Erra és a Currents lesznek. A jegyelővétel március 15-én pénteken indul, és már most biztos, hogy a buli hamar sold out lesz, szóval érdemes sietni a vásárlással. További infók az eventnél.

Fotó: Somogyi Lajos / Bands Through the Lens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.